Let’s go for picnic

Spring is here. Changing season has the magic of a fresh start. This one in particular brings warmer days, more light, more colorful clothes and lots of flowers. Spring in Barcelona is, in my opinion, the best season.  Ciutadella parc is the perfect place to strecht a blanket, relax, read and have a good time observing all kind of activities that occur there.

This parc is also a great place to have a picnic and today I want to share with you a delicious recipe of a cheese bread that easily could replace the typical sandwich. The recipe is from the book The Little Paris Kitchen by Rachel Khoo.

La primavera ya está aquí. Los cambios de estación tienen la mágia de un nuevo comienzo de etapa. Ésta en particular trae días más cálidos, más luz, ropa de colores vivos y muchas flores. La primavera en Barcelona, en mi opinión, es la mejor estación del año. El parc de la Ciutadella es un lugar perfecto para estender una manta, relajarse, leer y entretenerse mirando todo tipo de actividades que allí suceden.

Este parque también es perfecto para hacer un picnic y hoy quiero compartir con vosotros una receta de pan de queso que fácilmente podría sustituir al típico sandwich. La receta es del libro The Little Paris Kitchen de Rachel Khoo.

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I really like this book because Rachel Khoo manages to give her personal touch to some classic French recipes with a fantastic result. I am sure that I will share other recipes form this book with you.

Me encanta este libro porque Rachel Khoo consigue dar un toque muy personal a algunos clásicos de la cocina francesa con un resultado fantástico. Estoy segura de que haré más recteas de este libro y las compartiré con vosotros.

The ingredients for this recipes are:

Los ingredientes para esta receta son:

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250gr plain flour/harina. 15gr baking powder/levadura. 150gr Goat cheese/Queso de cabra. 80gr Pistachios/Pistachos. 100gr Plums/Ciruelas. 4 eggs/huevos. 100ml Milk/Leche. 150ml Olive Oil/Aceite de Oliva. 50gr plain Yogurt/Yogur natural. Salt/Sal and Pepper/Pimienta

Preheat the oven to 180ºC. Mix together the flour, baking powder, goat cheese and the pistachios and plums roughly chopped. In a separate bowl, whisk the eggs, the milk, oil and yogurt. Add the salt and pepper and fold in the flour mixture bit by bit.

Precalentar el horno a 180ºC. Mezclar la harina, la levadura y los pistachos, ciruelas y queso de cabra cortados a trocitos. En otro bol, batir los huevos con la leche, el aceite y el yogur. Añadir la sal y la pimienta e integrar esta mezcla a los ingredientes secos.

Pan de queso

Pour the mixture in a tin and bake for 30-40 minutes or until a metal skewer inserted in the centre of the cake comes out clean.

Vierte la mezcla en un molde tipo “plum cake” y hornea durante 30-40 minutos o hasta que al pinchar con un tenedor en el centro éste salga limpio.

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At home we take it as an accompaniment to vegetable soup and we have a delicious dinner.

En casa lo tomamos como acompañamiento de una sopa de verduras y nos queda una deliciosa cena.

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Bon appetit!

¡Que aproveche!

M/

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2 Responses to Let’s go for picnic

  1. Esta chica es el espíritu de la cocina. Estoy viendo sus programas, y se me antoja mucho el libro jeje

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