Lifelong learning

falda-001

 

As Liam, I have also started “school”. The third semmester of my master has just began. I hope that this term will be easier to follow with Liam in the kindergarten during the mornings. Fingers crossed!

And as these last two days have been intense for Liam and me, we have decided treat ourselves with this yummy home made snack: Sweet potatoes chips with black pepper and rosemary.

Al igual que Liam, yo también he empezado el “cole”. El tercer semestre del máster acaba de empezar. Espero que éste sea más fácil de seguir con Liam en la guardería por las mañanas. ¡Crucemos los dedos!

Y como estos dos últimos día han sido bastante intensos tanto para Liam como para mí, hemos decidido darnos el capricho de este delicioso snack casero: Chips de boniato con pimienta negra y romero.

falda-002

The preparation is very simple:

 Cut one sweet potatoe (we used a regular potato as well) into very thin slices. Place them in a baking tray with olive oil, salt, black pepper and rosemary. Cook for 40 minutes at 180º 

Have a lovely day!

La preparación es muy sencilla:

Corta un boniato (nosotros también usamos una patata) a rodajas muy finas. Colócalas en una bandeja de horno con aceite de oliva, sal, pimienta y romero. Hornea durante 40 minutos a 180º

¡Buen día a todos!

M/

 

This entry was posted in Food&Cook and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lifelong learning

  1. CAROLINA says:

    ME PARECE MUY BIEN ! BON PROFIT!!
    ESTA TARDE HARE LOS GARBANZOS ESPECIADOS.

  2. Isa says:

    Tiene super buena pinta!!! Qué pena de dieta…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s