Delicious green Monday

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Hello there!

I am here again to share with you a delicious recipe for today. This time it is a Broccoli, toasted almonds and Greek yoghurt soup. Easy and yummy!!!

Ingredients

150gr blanched slivered almonds- 2 tbsp olive oil- 1 onion (peeled & chopped)- 2 potatoes (peeled & chopped)- 1 litre vegetable stock- 250gr broccoli (stems & florets, cut small)- 4 dessertspoons Greek yoghurt

1. Toast the almonds under the grill until golden.

2. Cook the onion with the olive oil on a pot for 10 minutes. Add the potatoes, season with salt and pepper, then pour in the vegetable stock. Bring to the boil and simmer for 15 minutes. Add the broccoli and the almonds 5 minutes before the end.

3. Add the yoghurt and purée the soup. Check the seasoning and serve.

Bon appetit!

¡Hola!

Una vez más estoy aquí para compartir con vosotros otra receta. Esta vez se trata de una sopa de brócoli con yogur griego y almendras torradas.

Ingredientes

150gr almendras crudas peladas- 2 cucharadas aceite de oliva- 1 cebolla (pelada y cortada)- 2 patatas (peladas y cortadas)- 1 litro de clado vegetal- 250gr brócoli al vapor- 4 cucharaditas de yogur griego

1. Tuesta las almendras hasta que queden doradas.

2. Sofríe la cebolla con el aceite de oliva en una olla durante 1o minutos. Añade las patatas, agrega un poco de sal y pimienta, y añade también el caldo vegetal. Cuece durante 15 minutos. 5 minutos antes de que termine de cocer, añade las almendras y el brócoli.

3. Añade el yogur y tritura la sopa. Comprueba el punto de sal y sírvela.

¡Qué aproveche!

M/

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