Delicious green Monday: Curried parsnip and apple

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAs it is cold outside, a warm, tasty soup it is the best option for lunch. This time a combination of flavors that it will surprise you and I am sure that you will like it.

Ingredients

1 large onion (chopped)- 3 tbsp olive oil- 1tbsp curry powder- 1 large potato (peeled & chopped)- 1 large apple (peeled, cored & chopped)- 3 parsnips (peeled & chopped)- 750ml vegetable stock- 4 tsp crème fraiche

1. Sauté the onion in the olive oil for 10 minutes. Add the curry powder and cook for a further 2 minutes.

2. Add the potato, apple and parsnips and stir to coat everything evenly.

3. Add the stock and simmer over low heat for 20 minutes. Blitz and add the cream.

Con el frío que hace, no hay nada mejor que una sopa bien calentita y muy rica para comer. Esta vez os traigo una combinación de sabores que estoy segura de que os sorprenderá y gustará por igual.

Ingredientes

1 cebolla grande- 3 cucharadas de aceite de oliva- 1 cucharda de curry- 1 patata (pelada y cortada)- 1 manzana (pelada y cortada)- 3 chirivías (peladas y cortadas)- 750ml de caldo vegetal- 4 cucharaditas de nata para cocinar

1. Sofríe la cebolla con el aceite de oliva durante 10 minutos sin que llegue a dorarse. Añade el curry y continúa cocinando durante 2 minutos más.

2. Añade la patata, la manzana y las chirivías ny mezcla todo bien.

3. Añade el caldo vegetal y déjalo cocer a fuego lento durante 20 minutos. Bate todo bien y añade la nata antes de servir.

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Do you have any favorite soup recipe to share with us?

¿Tenéis alguna receta de sopa que os guste mucho y que queráis compartir?

M/

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