Delicious green Monday: cottage cheese sandwich with red pepper jam

Collages167For today’s recipe I have chosen something easy and light because over the next few days, we are going to have very hearty meals. I used rye bread and cottage cheese but you can use any kind of bread, and goat cheese will work perfectly as well.

For the jam we will need:

Ingredients

250gr roasted red pepper- 125gr sugar- 50ml water- 50ml white wine vinegar

Cut the red peppers into tiny pieces and put them in a pan with the water, vinegar and sugar. Cook over medium-low heat for 30 minutes stirring occasionally. Mixed up in a blender and add more water if necessary.

Para la receta de hoy he pensado en algo fácil y ligero ya que durante los próximos días vamos a tomar comidas muy contundentes. Yo he utilizado pan de centeno y queso fresco, pero cualquier tipo de pan y queso de cabra también darán buenos resultados.

Para preparar la mermelada necesitaremos:

Ingredientes

250gr pimientos rojos asados- 125gr azúcar- 50 ml agua- 50 ml vinagre de vino blanco

Corta los pimientos en pequeños trozos y ponlos a hervir en un cazo junto con el agua, el vinagre y el azúcar a temperatura media-baja durante 30 minutos. Remueve de vez en cuando. Mezcla con una batidora y añade más agua si es necesario.

M/

Collages166

This entry was posted in Delicious green Monday and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s